Mijn uurtarief is E 200,00 per uur excl. BTW en 5% kantoorkosten. Door mijn specialisatie ben ik relatief minder tijd kwijt in verhouding andere kantoren. Ik ken, anders dan andere advocaten, geen opslag in spoed-/ mediationzaken of voor "kantooroverleg". 

Niet in alle gevallen is het uurtarief verschuldigd! Kijkt U eerst op www.rvr.org of U voor subsidie in de vorm van een toevoeging in aanmerking komt. Dan blijven mijn kosten beperkt tot de eigen bijdrage. Ik kijk dit ook na in het kennismakingsgesprek.

Ik leg uit hoe U mij moet aanleveren om onnodige kosten te voorkomen. 

In echtscheidingen op gemeenschappelijk verzoek is een gunstige prijsafspraak zeker mogelijk in overleg. Deze prijsafspraak (indicatief vanaf E 1000,00) maak ik naar aanleiding van het eerste (gratis) kennismakingsgesprek en op voorwaarde dat beide partijen zich actief en respectvol inzetten om de scheiding af te wikkelen. Ik zie in de praktijk te vaak de negatieve gevolgen van echtscheidingen die geregeld zijn door goedkope prijsvechters en niet gespecialiseerde kantoren, soms niet eens advocaten. Ik doe daar niet aan mee. Ik werk netjes, rustig en zorgvuldig.