OMNIUS

Met mijn vrienden van Reitsma Advocaten en VandenWildenberg Advocaat in Vught heb ik een samenwerkingsverband. Samen hebben wij namelijk veel meer kennis/specialisaties en slagkracht in huis dan ieder individueel en behoud ik toch de mogelijkheid om individuele service te blijven verlenen. Veel belangrijker vind ik dat ik weet dat zij U net als ik een eerlijk advies geven. Zelfs als dat betekent om niet te gaan procederen.  Wij zijn samen aangesloten bij OMNIUS een landelijk netwerk van deskundige en gespecialiseerde advocaten. Wij verzorgen samen in overleg de regio's Eindhoven-Helmond/Vught-'s Hertogenbosch. De Orde van Advocaten heeft deze samenwerking goedgekeurd.  

 

 

Annemieke

Annemieke is een uitstekende all-round advocate. Zij weet alles van overeenkomsten  en schadeclaims op grond van bijvoorbeeld wanprestatie en onrechtmatige daad. Annemieke bezit verder als een van de weinige advocaten in Nederland gespecialiseerde kennis van Hippisch Recht. D.w.z. de koop en verkoop van paarden. 

Erwin

Erwin is recht door zee en niet van zijn koers te brengen. Een meester in het overtuigen in en buiten de rechtszaal. Hij heeft bovengemiddelde kennis en ervaring van het arbeids- en ambtenarenrecht. Niet alleen vanuit de advocatuur maar ook vanuit de praktijk als voormalig directeur van een PI ofwel gevangenis. Wij delen een passie voor cijfers. Erwin is namelijk voormalig accountant en o ja, of ik er ook bij wil zetten dat hij nu een opleiding doet Erfrecht. 

Remko

Remko is de huisadvocaat van een aantal grote vastgoedbedrijven en woningbouwverenigingen. Hij weet alles van de verhuur en verkoop van onroerend goed zoals woningen, winkels en bedrijfspanden. Ik ken geen advocaat die zo snel en zo scherp ingewikkelde zaken weet te doorgronden en op te lossen. Remko blijft altijd rustig, heeft zijn en uw zaken op orde. Remko is  thuis in faillissementsrecht en beschermingsconstructies. Ik werk graag samen met hem als er beslag gelegd moet worden. 

Anniek

Anniek is geen advocate maar zij is wel degene die alle secretariele zaken regelt vanuit het Bosche. Dan weet U wie U aan de lijn krijgt.